0 vare(r)

Betal med dankort

Fordele

Minilæsser Minilæssere Avant Staldkat
Minilæssere minilæsser Avant Staldkat Minilæssere Avant Minilæsser Staldkat Minilæsser Minilæssere Avant Staldkat Minilæssere Avant Minilæsser Staldkat Minilæsser Minilæssere Staldkat Avant
Avant Staldkat Minilæsser Minilæssere Avant Minilæsser minilæssere Staldkat Minilæsser Minilæssere Avant Staldkat
 

Avant_600_serien

Avant 700 serien - Alverdens fordele

 

Unikt design

Designet på det unikke leddelte chassis gør Avant til en uovertruffen maskine i sin klasse - en maskine med ekstra gode egenskaber til forbedring af kørerens komfort, arbejdseffektivitet og kvalitet af det udførte arbejde:

  • Teleskopbommen giver større løftehøjde og rækkevidde, hvilket er to vigtige ting
  • Den moderne bomkonstruktion med bommen i siden giver fremragende uhindret udsyn - det er ikke nødvendigt at læne sig ud fra førersædet for at se redskaberne.
  • Den parallelstyrede bom gør læsningen hurtigere og mere præcis.
  • Forbedret sikkerhed takket være læssesensor systemet.
  • Et leddelt design, som tillader præcise sidevejs bevægelser med læsset på snævre områder.
  • Avant minilæsserens hurtigskiftsplade tillader let, sikker og hurtig tilkobling af redskaber

 


 

Kendetegn i særklasse

Når du køber en Avant minilæsser, får du glæde af følgende særlige kendetegn, der gør Avant minilæsseren til en maskine i særklasse:

Mere kraftfuld

Du får en kraffuld maskine med 700 serien, der let håndterer wrapballer, big bags, paller og baller. Minilæsseren er kompakt nok til at arbejde på snævre områder og teleskopbommen giver større løftehøjde og rækkevidde. Den parallelstyrede læssebom gør læsningen hurtigere og mere præcis.

Avant_700_serien

Avanceret teknologi

Med 700 serien får du en trinløs hydrostatisk transmission og en maskine, der er utrolig let at servicere. Derudover har 700 serien en hydraulisk pilotstyret kørepedal, som er let at køre med, og ingen sliddele i køresystemet.

Stort udvalg i ekstraudstyr

Stort udvalg på tre forskellige kabiner, bagmonteret redskabshydraulik, flydestilling og meget andet ekstraudstyr, som gør, at Avant minilæsseren kan skræddersys til ethvert behov.

 


 

Den bedste førerposition

Den unikke konstruktion med bommen i siden sikre dig et perfekt udsyn og overblik over redskabet sammen med en endnu større effektivitet, præcision og sikkerhed - det er maskinen, som rækker ud, ikke føreren.

Bomkonstruktion med bommen i siden

Via bomkonstruktionen er du sikret et perfekt udsyn og overblik over redskabet, samt større præcision, arbejdseffektivitet og sikkerhed - det er maskinen, som rækker ud, ikke føreren.

Ergonomi i topklasse

Med en Avant 700 serie får du en rummelig førerplads selv for større førere, sikker og let adgang til førersædet, samt et let håndterbar og velanbragt kontrolhåndtag. Derudover får du en fremragende styring af både køre- og hydraulikbetjening kombineret med et perfekt uhindret udsyn til redskabsarbejdet - det er ikke nødvendigt at strække halsen for at se fremad og til siderne.

Avant_600_serien