0 vare(r)

Betal med dankort

Avant 760i

 

Avant 760i


Ny kraftfuld og miljøvenlig minilæsser

Avant 760i er nyeste skud på stammen af minilæssere hos Avant og med sig har den en ny og moderne motor - en motor, der har mere kraft og moment, samt lavere brændstofforbrug og mindre udstødningsgasser og støjniveau end ved tidligere modeller. Avant 760i kombinerer med stor succes løftekapaciteten og arbejdseffektiviteten hos en stor læssemaskine og alsidigheden ved en mindre maskine.

Avant 760i er udstyret med en Kohler KDI 57 hk (225 Nm) dieselmotor, som lever op til selv de strengeste Tier 4 Final emissionskrav. Kohler har investeret store beløb i udviklingen af dieselmotorer indenfor netop denne kategori. Avant 760i motoren har intet behov for hverken partikelfilter eller AdBlue væske. Den har utrolig lav udledning og det lave brændstofsforbrug kan leveres ved, at der bl.a. er brugt common rail brændstofindsprøjtning, turbolader, fire ventiler pr. cylinder og en oxideringskatalysator indlejret i udstødningen. Alt i alt en yderst moderne motor.

Et stille og pålideligt kraftcenter

Med Avant 760i kan du praktisk talt arbejde med motoren i tomgang, fordi momentkurven er utrolig jævn, og maksimum for motorens moment stort set er tilgængeligt ved tomgang. Dette giver en ny forståelse af minilæsserens kræfter, da motoren ikke går i stå, selvom den er tungt læsset ved lave omdrejninger.

At maskinen er utrolig stille, vil du hurtigt finde ud af, når du sætter dig i førersædet. Støjniveauet er reduceret utrolig meget, både ved førersædet og overfor forbipasserende, pga. den nye motor, som arbejder ved lavere omdrejninger. Samtidig producerer Avant 760i mindre varme og har derfor brug for mindre ventilation.Passer på miljøet og sparer dig penge

Som ejer af en Avant 760i får du ikke kun fornøjelsen af øget kraft og arbejdseffektivitet - det lave brændstofforbrug gør nemlig, at du sparer penge, også selvom maskinen lever op til de strengeste krav til udstødningsgasser. Du får 40% større moment, 20% øgning af hestekræfter og et 20% lavere brændstofforbrug end ved tidligere modeller samtidig med, at du sparer penge.

Avant 760i overholder de eksisterende europæiske Stage 3B regler og lovgivninger, samt de strenge Tier 4 Final regler, som trådte i kraft i Nordamerika i 2013. Derfor er det også en fremtidssikret maskine i forhold til de øgede krav og lovgivninger, som hele tiden ser dagens lys. Da der ikke er behov for partikelfiltre eller AdBlue væske i Avant 760i motoren, er der ikke nogle ekstra vedligeholdelsesopgaver - du skal blot tanke op og lade motoren om resten.

Det er ikke kun motoren, som er ny ved Avant 760i i forhold til Avant 750, som hidtil har været den stærkeste maskine i Avants udvalg af minilæssere. Den nye Avant 760i leverer en kørehastighed på hele 30 km/t og et olieflow på hele 80 l/min. Den har større dæk, både i diameter og bredde, hvilket forbedrer håndteringen af lasten ved højere hastigheder og mindsker trykket på underlag med ringe bæreevne.

Med Avant 760i er der mulighed for effektiv anvendelse af over 125 redskaber og et væld af ekstra udstyr, samt mulighed for tre slags kabiner: LX, DLX og DLX med aircondition på taget. Alle Avant 760i leveres med ROPS sikkerhedsbøjle og FOPS sikkerhedstag som standard. Se tekniske specifikationer for Avant 760i og den øvrige 700 serie her.


Avant 760i med pallegafler Avant 760i med sneslynge Avant 760i med græsklipper 1500 med opsamler