0 vare(r)

Betal med dankort

Minkavl

 Avant 600 serien - Et stærkt valg til minkfarmen

Avant 600 serien indeholder desuden gode bud på en minilæsser til landets pelsdyravlere, da det er en snild maskine med stor kraft. Samtidig fungerer den upåklageligt sammen med alle redskaberne i det dansk-producerede redskabsprogram til mink - og de øvrige 100 redskaber, som gør det muligt for dig også at klare diverse vedligeholdelsesopgaver på ejendommen hurtigt og effektivt. 

Hvad siger kunden?

Tom Drejer Christensen har kørt Avant i snart 20 år og er glad for sine to Avant 635 minilæssere, som dagligt arbejder med halmopsamleren, klip-klap grebet, kalksprederen, halmudlæggereren og mange flere, hvor maskinerne har nok at se til, når der er 5.000 tæver at passe.

"Det er en utrolig stabil maskine, og der har aldrig været nogen problemer med den. Den lænser ikke en totalt pga. dyre reparationer og nedbrud - dem har der nemlig ikke været nogen af på de Avanter, som jeg har haft"

"Det er bare en god, gangbar maskine, som er utrolig god til alle opgaver på farmen f.eks. at planere med - især inden de fik beton på gangene, brugte vi den til at planere køregangen i minkhallerne og det er den utrolig god til. Vi planerer stadig, men har solgt vores planeringsaggregat, da vi ikke skulle bruge det mere, så nu bruger vi skovlen, når vi har brug for at planere.

"Jeg vil til enhver tid anbefale Avant til kollegaer, familie og venner - ja, enhver som har brug for en stabil og pålidelig minilæsser".

- Tom Drejer Christensen, minkavler fra Bindslev, Nordjylland.

 


 

Avant 635 på minkfarmen med klipklap greb + overfald      Avant 635 på minkfarmen med klipklap greb + overfald