0 vare(r)

Betal med dankort

Sikkerhed

Minilæsser Minilæssere Avant Staldkat
Alt i Minilæssere Minilæssere Avant Minilæsser Staldkat Minilæsser Minilæssere Avant Staldkat Minilæssere Avant Minilæsser Staldkat Minilæsser Minilæssere Staldkat Avant
Minilæsser Minilæssere Avant Staldkat Minilæssere Minilæsser Avant Staldkat Avant Minilæsser Minilæssere Staldkat Minilæsser Minilæssere Avant Staldkat
 

 

Avant 400-serien - Sikkerhed

Avant 400 serien_tag

Knækstyring

Knækstyringen med fast knækled, der sørger for at frontramme og bagramme ikke kan tippe uafhængigt af hinanden, er en meget vigtig faktor for en maskine af denne størrelse. Takket være det faste design, er risikoen for at vælte væsentlig mindre med denne maskine, fordi knækstyringen gør kraftige sidelæns bevægelser umulige og hele maskinens vægt vil fungere som modvægt og holde maskinens chassis stabilt - dette har utallige Avantførerer allerede positive erfaringer med.

Sikkerhedsbøjle

ROPS sikkerhedsbøjlen, der er standardudstyr ligesom det coatede plexiglas tag, beskytter virkelig føreren med sin robuste konstruktion med stolper i alle fire hjørner.  Føreren er godt beskyttet, selv når maskinen bakker og evt. rammer en forhindring. ROPS sikkerhedsbøjlen og FOPS beskyttelsestag er testet og godkendt i følge ISO -standarderne.

Teleskopbom

Den væsentlige årsag til maskinens stabilitet er teleskopbommen. Ved normalt arbejdsbrug er teleskopet trukket ind, og byrden så tæt på maskinen som muligt. Teleskopet skydes først ud, når der er behov for en større række- og arbejdsvidde.

Lastsensor

Et andet standardudstyr på Avant 420 minilæsseren er lastsensoren, som giver et højt advarselssignal, hvis baghjulene løftes fra underlaget. Dermed får føreren altid en advarsel inden eventuel tipning, hvis tyngdepunktet ændres for meget ved udskydning af teleskopbommen.