0 vare(r)

Betal med dankort

Knækstyret minilæsser

Minilæsser Minilæssere Avant Staldkat
Alt i Minilæssere Minilæssere Avant Minilæsser Staldkat Minilæsser Minilæssere Avant Staldkat Minilæssere Avant Minilæsser Staldkat Minilæsser Minilæssere Staldkat Avant
Minilæsser Minilæssere Avant Staldkat Minilæssere Minilæsser Avant Staldkat Avant Minilæsser Minilæssere Staldkat Minilæsser Minilæssere Avant Staldkat
 

 

Avant 400-serien - en super kompakt minilæsser

 

Den unikke konstruktion og de særlige kendetegn som bedre komfort, større arbejdseffektivitet og kvalitet, gør Avant til en uovervindelig maskine i sin klasse.

Avant_400_serienYdeevne

Avant 400-serien har en løftekapacitet på hele 600 kg og derved styrken til at håndtere tunge læs, som nemt kan løftes højt med den stærke teleskopbom, der har en løftehøjde på 2750 mm. Derudover er 400-serien udstyret med en kraftfuld hydraulik og et olieflow på 31 l/min, der sammen med den maksimale kørehastighed på 11 km/t gør minilæsseren til en hurtig og effektiv maskine.

Alsidighed

Avant 400-serien er en kraftfuld maskine, som nemt anvender de fleste redskaber fra Avants sortiment på over 125 forskellige redskaber, hvilket giver dig mulighed for at arbejde effektivt med din Avant hele året rundt - uanset om det er græsklipning eller snerydning. Avant 400-serien klarer uden problemer de samme arbejdsopgaver som f.eks. en havetraktor, en ATV firehjulet motorcykel eller plænetraktor - og alle de arbejdsopgaver, hvor de andre maskiner ikke kan være med.

Sikkerhed

ROPS sikkerhedsbøjlen er sammen med sikkerhedsselen standardudstyr på 400-serien, så føreren sidder sikkert og beskyttet. Derudover er arbejdslys også standardudstyr på 400-seriens minilæssere.

Økonomi

Med en Avant 420 minilæsser er du sikret et lavt brændstofforbrug, takket være den økonomiske dieselmotor. Derudover er der på Avant minilæsserne lave vedligeholdelsesomkostninger og gode brugtpriser, da Avanterne er af så god kvalitet, at de er svære at slide op, hvis de vedligeholdes rigtigt.

 


 

Avant 420 med skovl