0 vare(r)

Betal med dankort

Gør det selv

Minilæsser Minilæssere Avant Staldkat
Alt i Minilæssere Minilæssere Avant Minilæsser Staldkat Minilæsser Minilæssere Avant Staldkat Minilæssere Avant Minilæsser Staldkat Minilæsser Minilæssere Staldkat Avant
Minilæsser Minilæssere Avant Staldkat Minilæssere Minilæsser Avant Staldkat Avant Minilæsser Minilæssere Staldkat Minilæsser Minilæssere Avant Staldkat
 

 

Avant 400-serien - En effektiv maskine for ”gør det selv” folket

 

”Gør det selv” indrammer essensen af alle mindre Avant minilæssere. Maskinerne er nemme at betjene og meget manøvredygtige - en stor hjælp til arbejdsopgaver både i haven, på byggepladsen og ved træplantning.

Avant_400_serien

Mange kunder har efterspurgt en alsidig og kompakt letvægtsminilæsser udstyret med dieselmotor - og Avant 420 minilæsseren opfylder præcis disse behov. Den kan klare de samme arbejdsopaver som sine større søskende, men er lettere og mere økonomisk.

Landskabspleje, terrænregulering, vedligeholdelse af have og vej, skovning i mindre målestok, snerydning og spredning af salt/sand om vinteren er nogle af de arbejdsopgaver, som Avant 420 er god til. Derudover er den en fremragende og utrættelig hjælper på byggepladser - det er kun fantasien, der sætter grænser for Avants anvendelsesmuligheder.

Med Avant 400-serien bliver arbejdet gjort endnu sjovere!

 


 

 

Avant_400_serien Avant_400_serien Avant_400_serien