0 vare(r)

Betal med dankort

Fordele

Minilæsser Minilæssere Avant Staldkat
Alt i Minilæssere Minilæssere Avant Minilæsser Staldkat Minilæsser Minilæssere Avant Staldkat Minilæssere Avant Minilæsser Staldkat Minilæsser Minilæssere Staldkat Avant
Minilæsser Minilæssere Avant Staldkat Minilæssere Minilæsser Avant Staldkat Avant Minilæsser Minilæssere Staldkat Minilæsser Minilæssere Avant Staldkat
 

 


 

Avant 400-serien - her er du altid i førersædet

 

Avant_400_serien

Bedste førerposition

På 400-seriens modeller er førersædet placeret på den forreste del af maskinen, hvilket giver dig den bedst tænkelige førerposition. Som fører af minilæsseren er du så tæt på redskabet som det er muligt rent sikkerhedsmæssigt, hvilket giver et perfekt overblik over det arbejdende redskab og garanterer fremragende effektivitet, præcision og sikkerhed.

Bomkonstruktion med bommen i siden

På 400-serien er bommen placeret i siden, hvilket sikrer et perfekt udsyn og overblik over redskabet. Samtidig giver det en større præcision, arbejdseffektivitet og sikkerhed ved de forskellige arbejdsopgaver - det er maskinen, som rækker ud, ikke føreren.

Ergonomi i topklasse

Med 400-seriens minilæssere får du en rummelig førerplads næsten uanset førerens størrelse, samt en sikker og let adgang til førersædet. Det let håndterbare og velanbragte kontrolhåndtag gør det legende let at køre med minilæsseren, mens den officielt godkendte ROPS sikkerhedsbøjle med coatet plexiglas tag beskytter føreren i dårligt vejr. ROPS sikkerhedsbøjlen med coatet plexiglas tag er standardudstyr på alle modeller i 400-serien.

 


 

Avant_400_serien