0 vare(r)

Betal med dankort

Fordele

Minilæssere Avant Minilæsser Staldkat Minilæssere Avant Minilæsser Staldkat

 


 

Avant 300 serien - Kompakt og stærk skridstyret minilæsser

Avant_300_serien_overfaldsgreb_udstrakt

Alsidighed

Avant 300 er en rigtig multifunktionsmaskine til både landbrug og byggepladser m.fl.. I kostalden er den perfekt til fodring med f.eks. ensilage eller piller, men er også yderst velegnet til udmugning, strøning og skrabning af sengebåsene.

Derudover er minilæsseren også særdeles anvendelig ved udendørs opgaver. Avant 300 serien udfører nemt et væld af opgaver som f.eks. reparations- og vedligeholdelses-opgaver på gården, og udfører også nemt arbejde under trange forhold, som f.eks. kan være ved nedbrydningsopgaver - trange forhold, hvor større maskiner ikke kan komme til. Avant 300 serien er yderst alsidig og klarer en lang række forskelligartede opgaver, hvilket har resulteret i, at Avanten ofte har flere arbejdstimer på gården end en traktor! 

Økonomisk

Rent økonomisk er en Avant 300 en investering, som giver et utrolig godt udbytte. Maskinen holder nemt sin værdi, hvilket du vil opdage, når du bytter din brugte Avant til en nyere model efter mange gode timers arbejde. Desuden er de årlige drifts- og vedligeholdelses-omkostninger lave i forhold til andre minilæssere på markedet.

Effektivitet

Avant 300 er en hurtig og effektiv maskine til bl.a. fodring. Maskinens effektivitet skyldes dens multifunktion - der skal ikke først læsses på en trailer eller vogn, som ved andre minilæsser. Istedet kan du køre konstant med Avant minilæsseren, da foderet kan transporteres i en skovl eller en overfaldsgreb. Når du har investeret i en Avant kan du fodre året rundt uanset om det er rundballer, ensilage eller hø - Avanten klarer det hele.

 


 

Avant_300_serien_overfaldsgreb_hø    Avant_300_serien_overfaldsgreb_dozer