0 vare(r)

Betal med dankort

Fordele

220 Topbanner

minilæsser Minilæssere Avant Staldkat
Minilæssere Avant Minilæsser Staldkat Minilæssere Avant Minilæsser Staldkat Minilæssere Avant Minilæsser Staldkat Minilæssere Avant Minilæsser Staldkat Minilæssere Avant Minilæsser Staldkat
 

 


 

Avant 200 serien - økonomisk og kompakt

 

Avant er en all-round multifunktionsmaskine, der med sine kompakte dimensioner egner sig godt til smalle steder.Avant 225

Den nye Avant 200 serie kommer med hurtigskiftplade til fastgørelse af redskaber samt Faster lyn-kobling til hydraulikslangerne, hvilket gør det ekstremt let at skifte redskaber.  

Den kraftfulde oliemotors hydraulik gør det muligt at anvende et utal af redskaber fra Avants store redskabssortiment, hvilket gør Avant 200 seriens minilæssere både effektive og fleksible. Avant 200 serien kan med nemhed udføre de samme opgaver, som en ATV, hvor minilæsserens store trækkraft og firehjulstrækket giver mulighed for at slæbe tunge læs med Avanten.

Avant gør vedligeholdelse af anlæg, kirkegårde og gårdspladser til en ren fornøjelse. Denne minilæsser er den perfekte maskine til jordforberedelse og vedligeholdelse af haver, plæner og hobby landbrug.

 

Med Avant 200 serien får du:

  • Hurtigskiftplade og Faster lyn-kobling
  • Multi funktions display
  • En minilæsser der let at betjene
  • Forbedret ergonomi med mere benplads
  • Mulighed for gas model
 

 


 

 

 

Avant 225   Avant 225 med græsklipper  Avant 225 med Planeringsaggregat  Avant minilæsser med græsklipper