0 vare(r)

Betal med dankort

Avant 200

200 serien fra Avant

 


Med Avant 220 er der tale om en helt ny maskintype. Perfekt til alle, som gerne vil kunne gøre lidt mere end blot at klippe græsset.
Avant er en stærk og handy maskine med et stilrent ydre. Der er et stort udvalg i redskaber, hvilket gør det let at være gør-det-selv mand.

Avant 220 er en kraftkarlavant200_minilaesser
Der er her tale om en knækstyret maskine med hydrostatisk styring. Maskinen er let at betjene, da den har en pumpe, som giver glidende fremdrift og gør arbejdet præcist ved brug af udstyr.

Transmissionen er kraftig
Fremdriften på Avant 220 skabes af fire motorer, og en kraftig pumpe som sikrer god trækkraft. Maskinen har ingen kæder, og er på den måde let at vedligeholde. Dette gør også at service omkostningerne reduceres betydeligt.

Maskinen har en tocylindret 20hk Kohler motor. Der er her tale om en meget støjsvag maskine.


To kraftige hydraulikpumper
På maskinen er der to separate hydraulik pumper: En til fremdrift og en til udstyr. Maskinen er derfor kraftig nok til at klare selv hårdt brug.

Avant 220 er udstyret med en oliekøler. 
 
Komforten er i top
På Avant 220 er kabinehøjden god og komforten i top. Ind- og udstigning går let og udsynet er frit til alle sider. Maskinen har en hensigtsmæssig placering af betjeningshåndtagene.

Stort udvalg i ekstra udstyr
Der findes et stort sortiment af redskaber til maskinen. Disse er specielt produceret til Avant 220, hvorved maskinen udnyttes fuldt ud.

avant_200_minilaesseren

 
  AVANT 220
Motor Kohler V20
Brændstof Benzin
Motorydelse 20 hk
Kølesystem luftkølet
Max. hastighed 10 km/h
Max. trækkraft 500 kp
Dobbelt hydraulik:  
- Max. arbejdstryk 185 BAR
- Max. oliegennemstrømning 29 l/min
Max. løftekapacitet 400 kg
Drejeradius 2100 mm
Dæk 21 x 8.00 – 10
Maskinvægt 620 kg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tekniske Specifikationer Avant 200