0 vare(r)

Betal med dankort

Minilæssere

Minilæssere til udlejning  


 

Vi har udvalgt tre minilæssere til udlejning, der hver især opfylder forskellige behov. En med lav højde, en med stor hydraulik- og løftekapacitet og en, der kører på gas. Så uanset hvad dit projekt går ud på, har vi en minilæsser der kan løfte opgaven.

Sikkerheden er i orden, når du kører med vores maskiner og både 525 LPG og 630´eren er udstyret med ROPS sikkerhedsbøjle. Avanten er knækstyret og er derfor meget manøvredygtig og nem at komme rundt med. Knækleddet er stift, så front- og bagramme ikke kan tippe uafhængigt af hinanden, hvilket betyder at maskinen er meget stabil.

Avanten adskiller sig fra andre minilæssere, ved at have førersædet placeret foran knækleddet. Denne placering, på den forreste del af maskinen, betyder at føreren sidder så tæt på redskabet, som det er muligt rent sikkerhedsmæssig, hvilket giver et perfekt overblik over det arbejdende redskab. (R-seriens modeller er en undtagelse, der er førersædet placeret bagved knækleddet.)

Hos os får du rådgivning, så du kan vælge den rigtige kombination af maskine og redskaber til den eller de arbejdsopgaver du skal have udført, så du hurtigt og nemt kan komme i gang med dit projekt.

 

 

 

Staldkat Avant udlejning

AVANT 520+

En lille og snild maskine, der med sine 135 cm i højden er den laveste maskine, vi tilbyder til udlejning. Den er velegnet til små løfteopgaver, men har også hydraulikkapacitet til diverse nedbrydningsopgaver.

- Lav maskine
- Hydraulikkapacitet på 44 l/min
- Teleskopbom 
- Bredde: 103 cm
 

KUN 850 kr. pr. dag 

    

 

  


 

 

 

 

 

 

Staldkat Avant udlejning

AVANT 525 LPG

Minilæsseren kører på gas og er derfor velegnet til steder, hvor støjniveau og emission skal holdes på et minimum, som fx. i hestestalden, lagerhallen eller lignende.

- Hydraulikkapacitet på 36 l/min
- Kører på gas og er derfor optimal ved kørsel indendøre. (Udluftning er stadig påkrævet!)
- Teleskopbom 
- Bredde: 104 cm
 

KUN 2370 kr. pr. dag 

 

 

 udlejning af minilæsser med lavt støjniveau og udledning  Udlejning af minilæsser der kører på gas  Udlejning af gasdrevet minilæsser

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Staldkat Avant udlejning

AVANT 630

Med denne model får du en maskine med stor løftekapacitet og høj hydraulikkapacitet, så der er stor set ikke en opgave, den ikke kan klare.

- Stor løftekapacitet
- Parallelstyring
- Hydraulikkapacitet på 44 l/min
- Bredde: 130 cm standard. (kan laves om til 99 cm, med et gebyr på 200 kr. )
 

KUN 1800 kr. pr. dag 

 

Udlejning af stærk minilæsser   Leje af stabil minilæsser  Udlejning af minilæsser der kan løfte over 1 ton tons

 

 

OBS. Mindste udlejningspris er 1 dags leje.