• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 3500 m²
  • Fantastiske service aftaler

Hydraulisk sideskift-adapter

Tilbehøret der forskyder andre redskaber

12.500,00 kr
Kontakt AVANT DANMARK hvis du har spørgsmål

Hydraulisk sideskift-adapter til Avant minilæsser

Sideskift-adapter er et hydraulisk sideforskydningsbeslag, der flytter et givent redskabet 40 cm eller 60 cm til højre eller til venstre side afhængigt af modellen. 60 cm sideskift-adapter er udstyret med to hurtigskift-beslag, der kan monteres på maskinen, så redskabet enten er forskudt 60 cm eller sidder i midten, uden sideskift.

Specifikationer: 
Bredde 1270 mm
Højde 434 mm
Længde 218 mm
Vægt 115 kg
Varenummer A37235

Kompatible redskaber

  • Kompatibel
  • Ikke kompatibel

Model

220

225

225LPG

313s

423

523

525LPG

528

530

630

635

640

745

750

755i

760i

860i

R20

R28

R35

e5

e6

                                             

AVANT: Hundredevis af redskabsmuligheder!


Tilbehøret der åbner op for flere

muligheder med dine redskaber

Et hydraulisk sideskift-adapter fungere som et sideforskydningsbeslag der gør det muligt at benytte andre redskaber i nye situationer, hvor det bliver forskudt yderligere 40 - 60 cm til enten højre eller venstre. 

Dermed bliver det nemmere at benytte redskaber i nye og snævre arbejdssituationer, hvor redskaberne under normale vilkår ville have rigtig svært ved at nå.

  • Gør det muligt at forskyde redskaber 40 - 60 cm

Har du spørgsmål? Ring til Jylland 86 95 75 22 , eller Sjælland 59 65 60 37, og få svar eller book en demonstration af maskinen.

Hundredevis af redskaber til AVANT minilæsser

Hundredevis af højkvalitets redskaber til minilæsseren

AVANT har et omfattende udvalg af højkvalitets redskaber og alt i sortimentet er udviklet specielt til at arbejde som en ligeværdig partner

      

Redskaberne til AVANT minilæssere udvikles efter disse principper:

Kompatibilitet: Den bedste resultater opnås, når en god basismaskine tilkobles redskaber, der er designet til den - dimensionerne, redskabshydraulikudtaget og andre funktioner er i perfekt balance med redskabet.

Effektivitet: Redskabets arbejdseffektivitet er af stor betydning - redskaberne er designet til at give maximum effektivitet med kombinationen af minilæsser og redskab.

Holdbarhed: Redskaberne er designet til hårdt og længerevarende professionelt arbejde.

Sikkerhed: Der er lagt særlig vægt på sikkerhedsfunktionerne i redskabets design.

Se Avants komplette redskabssortiment Klik her

 


Hurtigskifte til en AVANT Minilæsser

Hurtigskiftplade

Sikrer hurtige og effektive skift mellem flere redskaber

Alle Avant-læsserne har hurtigskiftplade til fastgørelse af de mange forskellige redskaber. Tilkoblingen sker nemt og hurtigt ved at hurtigskiftpladens låsestifter manuelt løftes op og bagud og minilæsseren køres ind til redskabet, så hurtigskiftpladen går i hak med redskabspladen. Bommen løftes, så redskabet løftes fra jorden, og låsestifterne låses igen. Fra 500-serien og op kan man desuden få hydraulisk hurtigskiftplade som ekstraudstyr.

Faster lynkobling til en AVANT Minilæsser

Faster lynkobling

Den hurtigste tilkobling af slanger til redskaber

Redskabshydraulikken tilkobles meget nemt med Avants Faster lynkobling (Multi Connector), der tilkobler alle slanger på samme tid. Koblingsstikket fra redskabet sættes i læsserens koblingsplade og håndtaget drejes mod læsseren. Faster lynkobling kan kun samles på én måde, hvis stikket vendes forkert, kan håndtaget ikke drejes. Nemmere kan det ikke være!