• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 3500 m²
  • Fantastiske service aftaler

Halmrive dobbelt

Fjerner halm under minkbure

43.000,00 kr
Kontakt AVANT DANMARK hvis du har spørgsmål

Halmrive dobbelt til Avant minilæsser

Skal fjernelsen af halm være endnu mere effektiv, er den nyudviklede dobbelte halmrive fra Avant det helt rigtige redskab. Denne halmrive sparer brugeren for en stor del af det fysiske arbejde ved pasningen af mink og gør arbejdet hurtigere, da den tager to burrækker ad gangen. Kombineres den dobbelte halmrive med en af Avants to klip-klap grebe, kan halmen fjernes næsten uden at føreren behøver at forlade maskinen.

  • River halmen væk under to burrækker ad gangen
Specifikationer:  
Arbejdsbredde 293 cm
Arbejdshøjde 36 cm
Vægt 225 kg
Varenummer 4640002

Kompatible redskaber

  • Kompatibel
  • Ikke kompatibel

Model

220

225

225LPG

423

523

525LPG

528

530

630

635

640

745

750

755i

760i

860i

R20

R28

R35

e5

e6

                                           

AVANT: Hundredevis af redskabsmuligheder!


Halmriven der er dobbelt så effektiv 

og river halm under to burrækker

Med en dobbelt halmrive får man et ekstra effektivt redskab der kan rive halm under to burrækker ad gangen. Det betyder selvføgelig at man kan spare utrolig meget tid ved at tilkøbe netop dette redskab til sin AVANT minilæsser. Dette er alfa omega og helt ideelt til brug på minkfarmen. 

  • Redskab med en halmrive der stikker ud til begge sider på minilæsseren og dermed har dette redskab 2 river. 

 

Har du spørgsmål? Ring til Jylland 86 95 75 22 , eller Sjælland 59 65 60 37, og få svar eller book en demonstration af maskinen.

Halmrive dobbelt i aktion

Se i videoen hvor effektivt en halmrive dobbelt fungerer på en Avant minilæsser. I dette tilfælde er det i forbindelse med arbejdet på en minkfarm

Hurtigskifte til en AVANT Minilæsser

Hurtigskiftplade

Sikrer hurtige og effektive skift mellem flere redskaber

Alle Avant-læsserne har hurtigskiftplade til fastgørelse af de mange forskellige redskaber. Tilkoblingen sker nemt og hurtigt ved at hurtigskiftpladens låsestifter manuelt løftes op og bagud og minilæsseren køres ind til redskabet, så hurtigskiftpladen går i hak med redskabspladen. Bommen løftes, så redskabet løftes fra jorden, og låsestifterne låses igen. Fra 500-serien og op kan man desuden få hydraulisk hurtigskiftplade som ekstraudstyr.

Faster lynkobling til en AVANT Minilæsser

Faster lynkobling

Den hurtigste tilkobling af slanger til redskaber

Redskabshydraulikken tilkobles meget nemt med Avants Faster lynkobling (Multi Connector), der tilkobler alle slanger på samme tid. Koblingsstikket fra redskabet sættes i læsserens koblingsplade og håndtaget drejes mod læsseren. Faster lynkobling kan kun samles på én måde, hvis stikket vendes forkert, kan håndtaget ikke drejes. Nemmere kan det ikke være!