• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 3500 m²
  • Fantastiske service aftaler

Hækkeklipper med knuser

Minimal oprydning

65.000,00 kr
Kontakt AVANT DANMARK hvis du har spørgsmål

Hækkeklipper med knuser til Avant minilæsser

Denne meget smarte hækkeklipper kan klippe hække helt op til 4,5 cm tykke grene. Grene og blade bliver knust til fint affald - så der er et minimum af oprydning. På redskabet er monteret en hydraulisk cylinder, som sørger for at hækkeklipperen kan klippe både vandret og lodret, det betyder desuden at den kan benyttes som alternativ til slagleklipper, hvis det ønskes.

Hækkeklipperen er bygget med hydraulisk sideforskydning - så du kan klippe langt væk fra minilæsseren. 

Specifikationer  
Maks. grentykkelse 4,5 cm
Arbejdsbredde 140 cm
Maks. klippehøjde* Maskinafhængig*
Varenummer  4653800

*Klippehøjden er 100 cm højere end løftehøjden på maskinen - dette vil desuden være afhængigt af hvilke hjul, der er på minilæsseren. Med en 500-serie vil det cirka svare til 380 cm. 

Kompatible redskaber

  • Kompatibel
  • Ikke kompatibel

Model

220

225

225LPG

423

523

525LPG

528

530

630

635

640

745

750

755i

760i

860i

R20

R28

R35

e5

e6

                                           

AVANT: Hundredevis af redskabsmuligheder!


Hækkeklipperen der hurtigt og effektivt

klipper og knuser for minimal oprydning

Hækkeklipperen er også meget anvendelig til at rette grene langs alléerne på f.eks. boligforeningens område. Redskabet har behov for fire hydrauliske udtag på minilæsseren.

  • Kan klippe op til 4,5 cm tykke grene
  • Kan klippe både vandret og lodret

Har du spørgsmål? Ring til Jylland 86 95 75 22 , eller Sjælland 59 65 60 37, og få svar eller book en demonstration af maskinen.

Hækkeklipperen med knuser i aktion

Se i videoen hvordan hækkeklipperen til Avant minilæsserne fungerer. Den efterlader er fint resultat både langs og ovenpå hækken - og hakker resterne til småstykker, så der ikke kræves meget oprydning. 

Hækkeklipperen med knuser i aktion 2

Hurtigskifte til en AVANT Minilæsser

Hurtigskiftplade

Sikrer hurtige og effektive skift mellem flere redskaber

Alle Avant-læsserne har hurtigskiftplade til fastgørelse af de mange forskellige redskaber. Tilkoblingen sker nemt og hurtigt ved at hurtigskiftpladens låsestifter manuelt løftes op og bagud og minilæsseren køres ind til redskabet, så hurtigskiftpladen går i hak med redskabspladen. Bommen løftes, så redskabet løftes fra jorden, og låsestifterne låses igen. Fra 500-serien og op kan man desuden få hydraulisk hurtigskiftplade som ekstraudstyr.

Faster lynkobling til en AVANT Minilæsser

Faster lynkobling

Den hurtigste tilkobling af slanger til redskaber

Redskabshydraulikken tilkobles meget nemt med Avants Faster lynkobling (Multi Connector), der tilkobler alle slanger på samme tid. Koblingsstikket fra redskabet sættes i læsserens koblingsplade og håndtaget drejes mod læsseren. Faster lynkobling kan kun samles på én måde, hvis stikket vendes forkert, kan håndtaget ikke drejes. Nemmere kan det ikke være!