• Alt på lager og hurtig levering
  • Europas største showroom på 3500 m²
  • Fantastiske service aftaler

Græsklipper 1500 med opsamler

Til professionel brug

49.500,00 kr
Kontakt AVANT DANMARK hvis du har spørgsmål

Græsklipper 1500 med opsamler til Avant minilæsser

Græsklipperen er med sine 1500 mm klippebredde og med en volumen på 800 liter i opsamleren beregnet til professionel brug på større arealer. Græsklipperen kan modificeres til stort set alle forhold. En kraftfuld græsklipper som denne kan benyttes ved højere kørehastighed og klipper også perfekt under udfordrende forhold.

Græsslåmaskine designet til professionel brug med 1500 mm skærebredde og 800 liter kollektorboks. Den høje sugeffekt gør det også muligt at samle løse blade på græsplæner. Knivene skærer græsset og træbladene til en fin mulch, der pakkes tæt ind i opsamleren. Opsamleren er designet til at være stor nok til professionel brug også i større områder. Hulåbning er hydraulisk og betjenes fra minilæsserens førersæde. Ved at løfte læssebommen og vippe græsklipperen fremad, kan opsamleren tømmes nemt overi en beholder. Opsamleren kan drejes og vippes efter ønske. 

Specifikationer: 
Klippebredde 1500 mm
Klippehøjde 25 - 100 mm
Knive 3 stk
Volume (opsamler) 800 l
Højde 1100 mm
Vægt 430 kg
Varenummer A37411

Kompatible redskaber

  • Kompatibel
  • Ikke kompatibel

Model

220

225

225LPG

313s

423

523

525LPG

528

530

630

635

640

745

750

755i

760i

860i

R20

R28

R35

e5

e6

                                             

AVANT: Hundredevis af redskabsmuligheder!


Optifloat sikrer en effektiv klipning

også på ujævnt terræn 

Optifloat ™ -systemet muliggør stor lodret bevægelse af klippeaggregatet, hvilket sikrer en effektiv klipning eftersom, at dækket følger grundkonturerne også på ujævnt terræn. To vejlednings-pile på faster koblingen gør det meget nemt at justere græsklipperen: Når klipperen er på plan overflade, og pilene møder hinanden , er Optifloat ™ justeret korrekt. Klippe aggregatet er også udstyret med en sikkerhedsventil, som stopper knivene, når klipperen løftes over jorden. Hjulene er fyldt med skum, og er dermed punkteringsfri.

  • Optifloat ™ system garanterer nem betjening og et altid godt klipperesultat også på ujævne græsplæner
  • Hurtig og nem justering med indikatorpile på Optifloat ™
  • Mere skærekraft til udfordrende slåforhold
  • Sideudladning som standard, flis kit fås som ekstraudstyr
  • Afrundede kanter - mindre skade på træer, bygninger mv i tilfælde af kontakt
  • Punkteringsfri, skumfyldte gummidæk

Har du spørgsmål? Ring til Jylland 86 95 75 22 , eller Sjælland 59 65 60 37, og få svar eller book en demonstration af maskinen.

Græsklipper 1500 i aktion

Se i videoen hvordan en græsklipper 1500 med opsamler fungerer

Hurtigskifte til en AVANT Minilæsser

Hurtigskiftplade

Sikrer hurtige og effektive skift mellem flere redskaber

Alle Avant-læsserne har hurtigskiftplade til fastgørelse af de mange forskellige redskaber. Tilkoblingen sker nemt og hurtigt ved at hurtigskiftpladens låsestifter manuelt løftes op og bagud og minilæsseren køres ind til redskabet, så hurtigskiftpladen går i hak med redskabspladen. Bommen løftes, så redskabet løftes fra jorden, og låsestifterne låses igen. Fra 500-serien og op kan man desuden få hydraulisk hurtigskiftplade som ekstraudstyr.

Faster lynkobling til en AVANT Minilæsser

Faster lynkobling

Den hurtigste tilkobling af slanger til redskaber

Redskabshydraulikken tilkobles meget nemt med Avants Faster lynkobling (Multi Connector), der tilkobler alle slanger på samme tid. Koblingsstikket fra redskabet sættes i læsserens koblingsplade og håndtaget drejes mod læsseren. Faster lynkobling kan kun samles på én måde, hvis stikket vendes forkert, kan håndtaget ikke drejes. Nemmere kan det ikke være!